TARIEVEN

Tarieven
EMA hanteert een uurtarief van € 51,50 excl. BTW.

Voor werkzaamheden op locatie wordt afhankelijk van de hoeveelheid werk, een uurtarief gehanteerd van € 60,- excl. BTW en een km-vergoeding van € 0,28/km.

U kunt ons op elk moment een vraag stellen zonder dat u gelijk bang hoeft te zijn voor een factuur. Pas wanneer de vraag meer is als vraag en antwoordt zullen deze uren wel worden berekend.

Een vooraf afgesproken bedrag voor de administratie is ook mogelijk.

Particuliere aangiftes
Voor particuliere aangiftes geldt een tarief vanaf € 75,- incl. 21% BTW (eenvoudige aangifte).

Online factureren
Voor de facturering aan klanten en het debiteurenbeheer kunt u ervoor kiezen om dit via MS Excel of MS Word te doen, maar ook via een online boekhoudpakket. Voor 15 euro per maand kunt u een facturatieabonnement bij een online boekhoudpakket afsluiten. U kunt hiermee zelf uw verkoopfacturen maken en via e-billing (per e-mail) versturen. Tevens zijn er mogelijkheden om inzicht in de openstaande posten te krijgen en aanmaningen te versturen. Afhankelijk van uw wensen kunt u dit uitbreiden om bijvoorbeeld met ons mee te kijken (real-time gegevens opvragen), uren bij te houden en inkoopfacturen te boeken.

Mogelijkheden tot automatiseren en digitaliseren
Er zijn steeds meer manieren om de boekhouding en andere processen binnen uw bedrijf te automatiseren en te digitaliseren. Graag bespreken we met u de mogelijkheden van bijvoorbeeld het automatisch inlezen van bankafschriften, scannen van inkoop- en verkoopfacturen, aansluiten van kassasystemen en webshops. Voor vele sectoren, zoals detailhandel, advocaten, kinderdagverblijven, boomkwekerijen, zijn er koppelingen beschikbaar. Dus volop kansen om samen kosten te besparen. Afhankelijk van uw persoonlijke-/bedrijfssituatie en uw wensen stemmen wij alles op elkaar af en regelen het voor u.