DIENSTEN

Door uw administratie (deels) uit te besteden aan administratiekantoor EMA kunt u zich richten op het ondernemen. EMA levert vakwerk en een optimale dienstverlening. Wist u dat uitbesteden vaak vele malen goedkoper is dan het inhuren van financieel personeel?

Administratiekantoor EMA is u graag van dienst bij het:

  • verwerken van de administratie
  • debiteuren- en crediteurenbeheer
  • opstellen van de jaarrekening en tussentijdse rapportages
  • verzorgen van de salarisadministratie
  • indienen van fiscale- en statistiekaangiften
  • opstellen van begrotingen, meerjarenramingen en budgetten
  • inrichten en optimaliseren van de administratie
  • opvangen van tijdelijke onderbezetting
  • adviseren van starters, ZZP’ers en gevestigde ondernemingen in het MKB
  • toepassen van spreadsheetprogramma Microsoft Excel

Starters
Bent u starter? Dan helpen we u graag om uw administratie op te zetten. Wilt u uw boekhouding (deels) uitbesteden? Dan kunnen wij dit voor u verzorgen. U kunt uw papieren bij ons aanleveren en wij zetten het gestructureerd op, zodat u snel inzicht krijgt in uw financiële situatie.

Bestaande ondernemers (bedrijven en ZZP’ers)
Bent u al langer ondernemer? Wij kijken graag op welke manier we uw administratie goedkoper, beter, makkelijker en overzichtelijker kunnen maken.

Tijdelijke onderbezetting opvullen / specifieke kennis nodig
Extra handjes nodig in drukke tijden? Een vliegende start maken met een project? Hebt u specifieke kennis nodig? Bent u op zoek naar een vaste kracht, maar kunt u deze nog niet vinden? Wij komen u graag helpen.

Particulieren
Hebt u een eigen woning, vermogen en/of mogelijke aftrekposten, dan kunnen wij de aangifte inkomstenbelasting (IB) voor u verzorgen.

Maatwerk
Iedere onderneming is anders. Bent u starter of heeft u al langer een onderneming? Bent u ZZP’er of hebt u mensen in dienst? Hebt u een eenmanszaak, een VOF of een BV of bent u bestuurder van een vereniging of een stichting? Met iedere klant maken we een overeenkomst op maat. Indien gewenst verzorgen wij op locatie uw administratie met de bij u beschikbare programma’s.

Wij leren u graag kennen
Op ons kantoor in Almere of in Weesp nemen we echt de tijd voor u. U kunt met al uw vragen over het ondernemerschap bij ons terecht. Ook maken we graag kennis bij u op het bedrijf. Een goede klik vinden we belangrijk, want we zijn graag nauw betrokken bij uw onderneming. Zo kunnen we snel inspelen op vragen en op nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen. We helpen u snel.

Boekhoudpakketten
Administratiekantoor EMA heeft ervaring met boekhoudpakketten als AccountView, Twinfield, Snelstart, Informer. We ondersteunen u graag bij het inrichten van een (nieuw) boekhoudpakket of het optimaliseren ervan.

Microsoft Excel
Excel biedt geweldige mogelijkheden, maar veel gebruikers kennen slechts een klein gedeelte en passen dit ook maar mondjesmaat toe. Hebt u het idee dat Excel u verder kan brengen, hebt u vragen over of problemen met Excel, zoekt u naar specifieke oplossingen, dan kunnen wij u daarbij helpen. Voor bedrijven valt er nog veel te winnen.

Dienstverlening
Ondernemen is optimaliseren. Het blijven zoeken naar de juiste balans in het leveren van een kwalitatief goed product met een goede service voor een betaalbare prijs. EMA blijft zoeken naar een optimaal toegespitste en betaalbare dienstverlening. Periodiek nemen we de resultaten met u door en spreken we over verdere optimalisatie (groei) van de onderneming. We geloven in een persoonlijke aanpak en open communicatie. Bovendien komen we onze afspraken na. Vaak zijn we ook na kantoortijd bereikbaar voor een persoonlijk advies. Wel gaan we er vanuit dat u ook uw verantwoordelijkheid neemt en de gemaakte afspraken met ons nakomt. Samen maak je het succes.